maanantai 26. lokakuuta 2015

Terveiset auringosta

Helou, mun kesäni on jatkunut ja kirjoittelen tätä nyt meren rannalta Teneriffalta! Oon ollut täällä jo kohta kolmisen viikkoa ja tarkoitus on palata vasta uudeksi vuodeksi takaisin Suomeen. On ollut niin hektistä, että nyt vasta kerkesin tänne kirjoittelemaan. Olen nyt paremmassa kunnossa, mutta alku oli rankka. Otin kämpän missä ennenkin oli sisäilmasairas pärjännyt, mutta kun mä saavuin paikalle oli kaappiin jätetty huonetuoksurasia. Lisäksi mulla oli tullessa vielä flunssaa päällä, niin keuhkot otti hittiä aikalailla. Mutta eliminoinnin ja vuokranantajan haettua haisevat tekstiilit pois, tilanne parantui. Eihän täällä mikään talo täydellinen ole ja tänne ei kyllä kannata kovin huonossa kunnossa lähteä yksinään, mielummin sitten matkanjärjestäjän kautta aluksi. Mutta rannalla on hyvä olla ja oon saanut jo kuntoani nostettua. Ja täällä on myös ystäviä ja tuttuja niin ihan yksin ei tarvitse palloilla. Samuel tulee perässä joulukuussa ja saadaan viettää vielä pitämätön häämatka. Olen aloittanut myös lapsille suunnatun matkablogin, joka on nyt ykkösprioriteetti jotta siskon lapset voivat lukea kuulumisia täältä. Se löytyy osoitteesta: http://hulahamsteri.blogspot.fi Aikuisetkin saa liittyä mukaan Huliksen seikkailuihin! Alla olevien kuvien myötä paljon terveisiä uusista tuulista!
2 kommenttia:

  1. Ohhoh, siullahan on varsinainen elämänmuutos! Mutta varmasti aurinko ja meri-ilma tekevät terää kaiken keljuuden jälkeen :) Nauti siitä!

    VastaaPoista
  2. Aurinkoa ja parempaa vointia Sinulle toivotan. Kiva kuulla myös tuosta myöhästyneestä häämatkastanne, joka nyt näin järjestyy. Nauttikaa siis myös toisistanne.

    VastaaPoista